Remodelare Moara Sarichioi

Este vorba despre un proiect care a avut la baza structura morii Sarichioi, Tulcea aflata in cadrul Muzeului National al satului, Bucuresti.

Clientii si-au dorit transformarea acesteia intr-o casa de vacanta, un spatiu de relaxare unde ei sa-si desfasoare activitatile preferate, pictura, cititul, machetajul etc.

S-a pus accent pe legatura stransa dintre interior-exterior astfel optandu-se pentru deschiderea totala catre natura in sezonul cald prin intermediul unor usi culisante.

Functional structura a fost impartita astfel: parter(living, bucatarie, terasa), etaj 1 (spatiu de lucru si relaxare, depozitare, nisa pentru citit, depozitare carti, baie), supanta pentru dormit. Toate aceste functiuni au fost integrate intr-un spatiu cu amprenta la sol de 20 mp.

Gama cromatica a fost inspirata din culorile toamnei si materialele naturale intalnite pe sit.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s